HK

HK er en sammenlagt a-kasse og fagforening. Dette sikrer dig et højt niveau af ekspertise i mange forskellige henseender. HK er en pålidelig a-kasse, der altid sørger for, at medlemmerne bliver sat som første prioritet. Denne a-kasse har afdelinger rundt omkring i landet, og er en af de mest populære og loyale a-kasser, vi har i Danmark. Med et væld af underorganisationer og foreninger har denne a-kasse formået at komme langt med deres budskab og visioner.

Herunder kan du lære mere om, hvad du, som medlem af HK, får ud af dit medlemskab. Vi har nedenfor opregnet de vigtigste punkter, der gør sig gældende for HK, som forhåbentligt kan være med til at hjælpe dig på vej i valget af din a-kasse.

Kontor i hjemmet

Hvem kan melde sig ind i HK?

HK står, som de fleste ved, for Handel og Kontor. Uanset hvilken post i handelsafdelingen, du har på din arbejdsplads, er HK en a-kasse, der med garanti har stor erfaring med lige netop din situation. Handel og Kontor er et meget bredt spektre og begreb at forholde sig til, men fortvivl endelig ikke, for med HK’s mange ansatte er du aldrig mere end en samtale væk fra at finde ud af, om du kan være en del af dette fællesskab.

Hvornår kan jeg melde mig ind?

Som noget ganske særligt tilbyder HK medlemskab til dem, der er under uddannelse. HK har nemlig sat sig for, at alle skal have muligheden for at være medlem af deres a-kasse, uanset hvor langt de er i deres uddannelsesforløb. Det kan nemlig sagtens betale sig at blive medlem, allerede inden den sidste eksamen er overstået. Under et uddannelsesforløb vil der nemlig typisk være flere praktikforløb og studiejobs at tage sig af. Dette forløb vil HK gerne være med til at gøre mere overskueligt for det enkelte medlem. Dertil er du som medlem af denne a-kasse altid sikret dine rettigheder som lønmodtager, om det så måtte være i et praktikforløb eller ude på arbejdsmarkedet.

Hvilke medlemsfordele kan HK a-kasse tilbyde mig?

HK er en a-kasse for alle, der har med handel og kontorarbejde at gøre. Dette gælder uanset, om du har været i handelsverden i flere årtier eller først lige er startet. Uanset hvilken post du har på arbejdsmarkedet, er du altid sikret et væld af medlemsfordele hos HK. Vil du gerne læse mere om de medlemsfordele, denne a-kasse kan tilbyde dig, så har vi oplistet et par stykker af dem herunder.

  • Udvikling på det personlige og faglige plan
  • Et professionelt team der står klar til at rådgive
  • Dagpenge, efterløn og rettigheder

Udvikling på det personlige og faglige plan

Som medlem af HK er du altid sikret et væld af muligheder, når det kommer til personlig såvel som faglig udvikling. Du har muligheden for at deltage i mange forskellige arrangementer og opnå ny viden inden for dit fag.

Et professionelt team der står klar til at rådgive

Hos HK er du aldrig mere end et telefonopkald væk fra at få ny viden og relevant rådgivning. På HK’s hjemmeside finder du åbningstiderne for deres telefonlinje. Disse åbningstider sørger for, at du til enhver tid kan ringe og forhøre dig om dine muligheder. Deres åbningstider finder du i bunden af deres hjemmeside.

Dagpenge, efterløn og rettigheder

Slutteligt tilbyder HK rådgivning, når det kommer til dine rettigheder, når det for eksempel gælder din efterløn. Vi kan herfra garantere, at de professionelle jobkonsulenter i HK er mere end klar til at forklare om dine muligheder for at modtage efterløn, når du engang er færdig med at arbejde.

På HK’s hjemmeside finder du desuden en række blanketter, der er klar til at blive udfyldt, såfremt du ønsker efterløn, eller bare skal udfylde et dagpengekort. Disse blanketter er en del af digitaliseringen, der har gjort det nemmere for dig som medlem at anmode om de rettigheder, du har krav på. Er du i tvivl om, hvorledes disse blanketter fungerer, så kontakt endelig HK’s personale.