FTFa

FTFa er en a-kasse, der favner bredt og tilbyder en masse fordele til alle dens medlemmer. FTFa har det som deres motto, at de er mere end bare en a-kasse. Dette er en a-kasse, der sørger for at hjælpe deres medlemmer i gang med et spændende arbejde, uanset hvad dette så måtte være. Relevant rådgivning og ekspertise er i sandhed kendetegnende for denne a-kasse. Dertil er din pris, for at være medlem, ganske lille i forhold til de mange fordele.

Du kan altid regne med, at FTFa sørger for, at deres pris kan konkurrere med andre a-kassers. Lyder dette som noget for dig, og har det foreløbige skriv vækket din interesse, så garanterer vi, at du ikke er gået forgæves.

Forretningsfolk

Hvem henvender FTFa sig til?

Når vi nævner at FTFa henvender sig til en bred palette af lønmodtagere, så er det fordi, vi mener det. FTFa kan nemlig prale af deres evne til at rådgive samtlige typer af lønmodtagere såvel som nyuddannede. Herunder lister vi blot et par af de mange kunder, FTFa henvender sig til:

  • De nyuddannede
  • Dem der vil arbejde i udlandet
  • De selvstændige erhvervsdrivende
  • De kunstneriske sjæle

Det lyder som en god blanding af alting, og det er det også! Men FTFa har altså i årevis formået at kunne levere relevant rådgivning til hver målgruppe. Dette kan lade sig gøre, fordi denne a-kasse specialiserer sig på at have et team med så mange forskellige erfaringer som muligt. Af denne grund er du altid sikret et højt niveau af engagement og ekspertise, uanset hvad dine drømme og visioner måtte være.

Hvilke fordele får jeg som medlem af FTFa?

Som medlem af FTFa er du altid sikret, at dine visioner for fremtiden vil blive mødt med forståelse og engagement. Dette gælder uanset, om du er selvstændig eller nyuddannet. Herunder vil vi liste et par af de førnævnte medlemsgrupper og give et par ord om, hvad FTFa kan gøre for hver gruppe.

De nyuddannede

For de nyuddannede er FTFa en foretrukken a-kasse, idet de altid står klar, når den sidste eksamensdato er sat. Efter en veloverstået eksamen er det nemlig tid til at finde et spændende arbejde, og det er her, denne a-kasse vinder mange point. Derudover hjælper a-kassen dig også i gang med at skrive dine månedlige dagpengekort, således at du kan modtage dine retmæssige dagpenge. Det er enormt vigtigt, at du husker at sende dit dagpengekort ind til tiden. Et dagpengekort er nemlig din garanti for fortsat at modtage dagpenge.

De selvstændige

Mange fra teamet bag FTFa har selv rigtig god erfaring med at være selvstændige erhvervsdrivende, og kan derfor give gode og relevante råd til deres medlemmer. Som selvstændig er det også relevant at vide, hvornår du kan gå på efterløn, hvis det skulle blive nødvendigt. Netop efterløn er et emne FTFa beskæftiger sig særligt med, og derfor kan du altid forvente en god dialog omkring dine muligheder for efterløn.

Udover efterløn beskæftiger FTFa sig også med, hvorledes du kan modtage dagpenge i din ferie. Som selvstændig er reglerne ofte en smule anderledes og kan være svære at navigere rundt i. Med et professionelt team af erfarne rådgivere kan du trygt læne dig tilbage på din velfortjente ferie, velvidende om at dine feriedagpenge går ind som de skal.

De kunstneriske

For de kunstneriske kan FTFa være med til at guide hvert enkelt medlem frem til, hvorledes dagpenge eksempelvis kan blive en realitet. Dette er der nemlig ikke de samme regler for, når det kommer til den sceniske verden. Vil du derfor være sikker på at kunne modtage dagpenge, er denne a-kasse et rigtig godt bud.

Derudover kan denne a-kasse tilbyde dig en lønsikring af din indkomst. En lønsikring svarer til, at du stadig optjener en del af din indkomst, selvom du går ledig. Dette går ikke udover den dagpengesats du i forvejen får, og er en stor fordel for dem, der ønsker overskud på kontoen, når nye jobs skal søges.