Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er med sine over 100.000 medlemmer og 400 medarbejdere et af landets største a-kasser og fagforeninger. Faktisk er populariteten så stor, at man efterhånden ikke kan tale om a-kasser og fagforeninger uden at komme ind på denne udbyder.

Det Faglige Hus

Det Faglige Hus reklamerer med at være landets billigste fagforening med a-kasse for alle. I denne guide vil vi gøre dig klogere på, hvem vi har at gøre med, og hvad de kan tilbyde af ydelser og services. Du vil også blive klogere på deres pakkeløsninger og priser. Med denne viden i baghovedet vil du lettere kunne finde svar på, om det er en a-kasse efter din smag.

Det Faglige Hus a-kasse

Det Faglige Hus byder på både a-kasse og fagforening. I dette afsnit vil vi kigge på, hvad der kendetegner deres a-kasse, og hvorfor du med fordel kan melde dig ind i den.

A-kassen er tilegnet både lønmodtagere og selvstændige inden for alle tænkelige brancher, idet der er tale om en tværfaglig a-kasse. A-kassen har for længst rundet 100.000 medlemmer, og medlemstallet stiger år efter år.

Den altoverskyggende fordel ved denne a-kasse er, at det er den billigste på markedet. Derfor kan udbyderen med rette reklamere med at være landets billigste fagforening med a-kasse. Du kan evt. foretage en sammenligning af landets a-kasser, hvis du ikke er overbevist om, at de rent faktisk er billigst. Da dagpengesatsen ikke er afhængig af dit valg af a-kasse, kan du med fordel vælge den billigste på markedet. Det Faglige Hus er det oplagte valg – set med økonomiske briller. Husk at tage højde for evt. gebyrer i din sammenligning.

Det Faglige Hus er garant for god dækning og tryghed. I dét øjeblik hvor du har overstået karensperioden, vil du nemlig kunne modtage dagpenge, ifald du bliver ledig på arbejdsmarkedet. Den populære udbyder hjælper dig gerne med alt det praktiske.

Det Faglige Hus skilter tydeligt med deres priser, hvorfor du hurtigt kan finde ud af, hvad et medlemskab i a-kassen vil koste for dig. Prisen afhænger af, om du arbejder fuldtid eller deltid. Som deltidsforsikret betaler du en smule mindre end fuldtidsforsikrede. I prisoversigten finder du også priserne på udbyderens øvrige ydelser.

A-kassen er gratis for studerende og nyuddannede.

Du opnår altså følgende fordele ved at melde dig ind i a-kassen:

 • Landets laveste kontingent
 • Økonomisk tryghed

Forsikringer

Det Faglige Hus forsikring

Det Faglige Hus leverer meget andet end fagforening og a-kasse til det danske folk.

Du har også mulighed for at tegne yderst gunstige forsikringer gennem det populære fagforbund. Du kan lige nu indhente gode tilbud på alt fra bilforsikring og indboforsikring til rejseforsikring og heltidsulykkesforsikring. Med andre ord kan du få en god pris på en hvilken som helst forsikring. Dét kan du med fordel benytte dig af, hvis du ikke er tilfreds med dit nuværende forsikringsselskab. Der er typisk mulighed for både at spare penge og opleve en bedre service ved at skifte selskab. Du kan endda spare mange penge på vejhjælp.

Det Faglige Hus er ikke kendt som et forsikringsselskab, men faktum er, at de udbyder de fleste forsikringer. Du kan med god grund undersøge det nærmere ved at besøge deres hjemmeside og sidenhen klikke på få et forsikringstilbud i sidemenuen. For at opnå det bedste samlede tilbud bør du indhente tilbud på alle dine forsikringer. Der er nemlig ofte mulighed for gode mængderabatter på forsikringer. Udfyld formularen eller kontakt kundeservice telefonisk for at få et personligt tilbud.

Husk at det er uforpligtende at indhente et forsikringstilbud. Du kan altså sagtens tillade dig at takke nej, hvis du ikke er helt tilfreds med det tilsendte tilbud.

Det er svært at svare på, hvilken forsikring der er vigtigst af førnævnte, men der bør i hvert fald ikke herske nogen tvivl om, at det kan være gunstigt at tegne lønsikring. Med lønsikring kan du nemlig bibeholde en stor del af din indtægt, hvis du uheldigvis skulle gå hen at blive ledig. Læs mere om fordelene ved lønsikring på deres hjemmeside.

Herunder finder du en komplet liste over udbyderens forsikringer:

 • Lønsikring
 • Bilforsikring
 • Heltidsulykkesforsikring
 • Rejseforsikring
 • Gruppelivsforsikring
 • Indboforsikring
 • Husforsikring

Fagforening og a-kasse

Det Faglige Hus fagforening

Det Faglige Hus er bedst kendt som en fagforening, hvorfor det er på sin plads at komme nærmere ind på, hvad et medlemskab i fagforeningen indebærer. Det vil vi forsøge at gøre dig klogere på.

Det Faglige Hus giver dig mulighed for at spare mange penge, hvis du melder dig ind i både a-kasse og fagforening. Du kan endda opnå økonomiske fordele ved også at tegne lønsikring i samme ombæring. Denne udbyder melder klart ud via deres hjemmeside, at de hverken støtter politiske partier eller blander sig i dine politiske eller religiøse overbevisninger.

Hvad kan fagforeningen gøre for dig?

Det Faglige Hus slår sig på at være en billig og upolitisk fagforening med plads til alle. Det er i sig selv attraktivt, men det bliver selvfølgelig ikke mindre attraktivt af, at du kan få ubegrænset adgang til faglig hjælp, juridisk rådgivning og meget mere. Du får gennem fagforeningen mulighed for at kommunikere med både jurister, advokater og dygtige konsulenter ved behov. Benyt dig af den professionelle rådgivning i forbindelse med opsigelse, bortvisning, ansættelsesvilkår og andre relaterede situationer. Du kan få hjælp til alle arbejdsrelaterede udfordringer.

Foruden førnævnte fordele får du gratis hjælp fra deres professionelle socialrådgivere og arbejdsskadekonsulenter, som har helt styr på alt vedrørende sygedagpenge, ressourceforløb og førtidspension. For at det ikke skulle være nok kan du også opnå store besparelser på ting til hjemmet, oplevelser, rejser og meget andet. Du finder den komplette liste over medlemsfordelene på den anviste hjemmeside. Der er flere fordele, end vi kan liste op i denne guide. Dog vil vi gerne lige opsummere fordelene for en god ordens skyld:

 • Økonomiske fordele ved indmeldelse i både a-kasse og fagforening
 • Faglig hjælp
 • Juridisk rådgivning
 • Gratis hjælp fra socialrådgivere m.fl.
 • Medlemstilbud og eksklusive rabatter
 • Professionel support via telefon og e-mail hele ugen

Mange afdelinger og høj kundetilfredshed

Det Faglige Hus er bedst på prisen, men hvad bør du ellers vide om udbyderen? Du bør vide, at du har at gøre med et ældre og erfarent fagforbund, som har eksisteret siden 1988. Siden 1988 er der sket rigtig meget. I dag hører fagforbundet til blandt de mest populære på det danske marked.

Omkring 7 ud af 10 danskere giver fagforbundet bedømmelsen fremragende – via trustpilot.com. Det vidner om, at kunderne i a-kassen og fagforeningen er meget tilfredse. Det er i hvert fald svært at finde ret mange fagforbund, som kan bryste sig af en lige så høj medlemstilfredshed. Er du nysgerrig, bør du læse nogle af de anmeldelser, som er blevet publiceret på trustpilot.com. Læs både positive og mindre positive anmeldelser for at få et retvisende billede. Det bør du vel at bemærke gøre, inden du tegner et medlemskab.

Det Faglige Hus har en lang række afdelinger fordelt på hele landet. Du får overblikket over deres afdelinger nedenfor:

 • Esbjerg
 • Brøndby
 • Odense
 • Aarhus
 • Ringsted
 • Aalborg
 • Hillerød
 • Kolding
 • Herning

Der findes formentlig en afdeling nær dig. Du kan finde din nærmeste afdeling eller en bestemt medarbejder via undersiden kontakt.

Praktisk info

Det Faglige Hus

Adresse: Postboks 512 – 6701 Esbjerg

Telefon: 76109303

E-mail: info@detfagligehus.dk