CA a-kasse

Med et speciale i højtuddannede personer inden for erhvervslivet (økonomi – HR – ledelse m.v.) er CA a-kasse et godt valg for dig, som ønsker en solid og stærk arbejdsløshedskasse, hvor kompetenceniveauet er på samme høje niveau som dig selv.

CA a-kasse

I dag tæller CA a-kasse mere end 61.000 medlemmer, hvilket gør dem til en af de større organisationer inden for erhvervssektoren. Falder dit valg derfor på CA, så kan du med sikkerhed vide, at du får en stærk organisation i ryggen, som har lige præcis den viden, du har behov for.

Der findes et hav af forskellige a-kasser i Danmark, og det kan derfor være svært at finde frem til dén organisation, der passer bedst til en selv. Derfor er det vigtigt at undersøge, hvilken type medlemmer, som den pågældende organisation tiltrækker. I dette tilfælde er du sikker på, at CA har mulighed for at hjælpe dig på bedst mulig vis, hvis du har en højere uddannelse målrettet det private erhvervsliv.

Lønforhandling

CA arbejdsløshedskasse

Ønsker du at melde dig ind i CA arbejdsløshedskasse, så er det et krav, at du har en erhvervsøkonomisk uddannelse. Denne uddannelse kan komme fra følgende steder:

 • Universiteter
 • Handelshøjskoler

Det er ikke ofte, at man ser arbejdsløshedskasser indsnævre sin målgruppe så meget. Det har CA dog valgt at gøre, hvilket giver god mening for medlemmerne. De har nemlig mulighed for altid at få hjælp fra specialister inden for deres fagområde. Karriererådgivningen er en af de services, som CA udmærker sig på. Det kommer sig i høj grad af, at organisationen har formået at holde fokus på en bestemt målgruppe.

Ved at melde dig ind i CA a-kasse kan du se frem til følgende fordele:

 • En utrolig høj medlemstilfredshed. Dette ses blandt andet på deres fremragende score på trustpilot.dk.
 • Du kommer ind i en organisation, der er vækstet kraftigt de seneste år, hvilket har givet anledning til endnu bedre medlemstilbud.
 • Gratis karriererådgivning. Det er i a-kassens største interesse, at du kommer tilbage på arbejdsmarkedet hurtigst muligt. Derfor tilbydes medlemmer af a-kassen gratis karriererådgivning, som skal være med til at øge sandsynligheden for, at man hurtigst muligt kommer retur på arbejdsmarkedet.
 • Gratis coaching. Det er aldrig sjovt at være arbejdsløs, hvorfor CA også stiller coaches til rådighed med henblik på personlig udvikling.
 • Gratis kurser, events og arrangementer. Som det er blevet nævnt tidligere, så har CA en ganske snæver målgruppe. Det medfører, at der kan arrangeres nogle særdeles spændende og nøje segmenterede kurser, events og arrangementer. Disse er med til at udvikle medlemmernes kompetencer inden for forskellige områder.
 • Yderst kompetent service. De ansatte hos CA har adskillige års erfaring. Derfor er du sikret en fantastisk service, som atter afspejler sig i virksomhedens medlemstilfredshed.

Økonomi med a-kasse og dagpenge

Det er endvidere vigtigt at nævne, at CA både tager imod nyuddannede, studerende, selvstændige og lønmodtagere.

Som det ses af ovenstående fordele, så kan CA a-kasse være en fantastisk organisation at blive en del af. Vil du vide mere om de mange medlemstilbud, så beskrives de mere detaljeret på hjemmesiden. Det er også via hjemmesiden, at du kan melde dig ind i a-kassen.

CA Lønsikring giver dig ekstra ro i maven

CA har valgt at tilbyde en yderst fordelagtig lønsikring for dig, der ønsker at have ekstra ro i maven. Det er aldrig sjovt at blive ledig, og den kedelige nyhed kommer næsten aldrig belejligt. Uden fast indkomst kan de månedlige udgifter være svære at overskue, og selvom dagpengene kan lægge en fin bund, så er det ofte nødvendigt med en god lønsikring, når man som højtuddannet pludselig står uden job.

Lønsikring via CA dækker op til 90 % af din løn, og det kan derfor være værd at overveje, hvis du ønsker en hverdag uden bekymringer. Derudover skal man have in mente, at CA har en fantastisk karriererådgivning, så til trods for pludselig ledighed, så vil du straks blive taget hånd om af servicemindede specialister.

For at kunne tilvælge CA lønsikring er der følgende krav:

 • Du skal naturligvis være medlem af CA a-kasse.
 • Du skal have et dansk CPR-nummer.
 • Du skal være mellem 18 og 55 år gammel.
 • Du skal være fastansat i Danmark (som lønmodtager) i minimum 16 timer pr. uge. Det skal have gjort sig gældende i minimum 6 måneder.
 • Du kan ikke tilvælge CA lønsikring, når du er arbejdsløs. Du må ej heller have kendskab til kommende ledighed.

CA a-kasse for studerende

Er du studerende, så har du hos CA mulighed for at tegne et gratis studiemedlemskab. Det kan være en god idé at melde sig ind i en a-kasse som studerende, da du ikke skal betale kontingent, men stadig optjener anciennitet til at kunne modtage dagpenge, hvis du skulle stå uden job efter endt uddannelse.

CA har kontorer i følgende byer:

 • Gentofte
 • Aarhus
 • Kolding
 • Odense
 • Aalborg
 • Holbæk
 • Virum
 • København

Derudover tilbyder CA en masse studierelevante kurser, som er skræddersyet til netop din studieretning. Organisationen er kendt for at være meget fremtrædende på landets universiteter, og de har derfor en finger på pulsen, hvad studierelevant indhold angår.

Praktisk info

CA a-kasse

Sværtegade 3, Postboks 2116 – 1014 København K

Telefon: 33149045

E-mail: ca@ca.dk