Business Danmark

Er du en del af et salgs- og marketingsteam i en større virksomhed, så har du med garanti allerede hørt om fagforeningen Business Danmark. Har du endnu til gode at lære mere om de mange fordele ved denne fagforening, så fortvivl ikke. Herunder har listet de væsentligste informationer omkring Business Danmark, og hvorledes de hver dag bruger deres ekspertise og rådgivning til at hjælpe salgs- og marketingsansatte på rette vej.

Business-Danmark-Akasse-Logo-450px

Er du derfor i gang med en uddannelse, der leder dig frem mod en attraktiv salgspost i et større firma, vil denne artikel med garanti vække din interesse.

Forretningsmand

Hvad er Business Danmark?

Kort og godt er Business Danmark en sammenlagt fagforening og a-kasse, der hver dag hjælper og rådgiver landets mange salg- og marketingansatte. Denne fagforening har specialiseret sig i særligt disse typer af erhverv, for at kunne give deres medlemmer den bedste ekspertise i hver enkel sag. Dertil tilbyder Business Danmark en masse kurser og workshops, som alle vinder på deres relevans for de mange tilfredse medlemmer. Denne fagforening forstår i sandhed at tænke i nye baner og altid tilbyde den bedste og mest relevante rådgivning til medlemmerne.

Når en fagforening og a-kasse bliver slået sammen, på samme vis som Business Danmark, sikrer det dig som medlem et stort netværk og 100 % tryghed. Dette system er med til at opretholde et stærkt sikkerhedsnet, man altid kan falde tilbage på, hvis der skulle opstå uforudsete hændelser på arbejdsmarkedet.

Derudover kan Business Danmark som noget helt særligt også tilbyde en såkaldt lønsikring af din indkomst. Denne proces, der sikrer, at du får en del af din indkomst, mens du er ledig, er noget helt særligt for denne fagforening. Herunder kan du læse mere, om de mange fordele du har ved at være medlem af denne fagforening

Business Danmark sørger for, at din løn stemmer overens med dine kompetencer

Som nævnt i det ovenstående kan denne fagforening og a-kasse prale af at have udarbejdet et system, der kan beregne, om din løn matcher de kompetencer og den erfaring, du hver dag bidrager med på jobbet.

Dette system kaldes en lønberegner, og de erfarne folk bag dette system er altid klar til at hjælpe dig. Efter at lønberegneren har fået de korrekte oplysninger og kan begynde at sammenligne indkomst med kompetencer og erfaring, kan processen mellem dig og din arbejdsgiver påbegyndes.

Derudover lover Business Danmark også lønsikring. Denne form for sikring er med til, at du beholder en del af din indkomst, mens du går ledig. Lønsikring er en kæmpe fordel, idet du med denne får et større overskud til at finde dit nye drømmejob.

Hvilke fordele får jeg som medlem af Business Danmark?

Som medlem af Business Danmark er du sikret en række fordele, der er helt unikke for denne fagforening. Som nævnt før afholdes der blandt andet en masse relevante arrangementer hvert år. Her er der rig mulighed for medlemmerne at møde hinanden og stifte bekendtskaber på kryds og tværs af virksomhederne. De arrangementer, der hvert år bliver afholdt, kan være alt fra workshops til kurser og foredrag.

Hos Business Danmark får du bl.a. del i:

  • Workshops der er relevante i forhold til dit arbejde
  • Kurser med spændende personligheder, som kan løfte dit faglige niveau.
  • Spændende foredrag omkring emner, som du beskæftiger dig med til dagligt.

Alle disse arrangementer er til for at skabe relationer mellem medlemmerne og for at styrke det tætte samarbejde. Derudover afholdes disse arrangementer naturligvis også for at give medlemmerne nye idéer og en masse inspiration til fremtidig brug. Medlemmerne af denne fagforening har generelt en masse fordele i at kunne tilmelde sig de årlige workshops, idet disse arrangementer er med til at vedligeholde det nytænkende aspekt i at være en del af et salgs- og marketingsteam.

Er du derfor en del af et salgsteam eller har gang i en marketingsuddannelse, så vi kan herfra roligt anbefale dig at tage et kig på hvilke muligheder og fordele, du får ved at være medlem af Business Danmark. Uanset om du er ny i faget eller har god erfaring med salg og marketing, så er der en plads til dig. Du kan altid være sikker på at have et stærkt netværk i ryggen, hvis du har brug for ny inspiration eller nye idéer.