Ase

Som medlem af a-kassen Ase er du altid i gode og trygge hænder. Ase er en a-kasse, der er kendt for deres høje niveau af troværdighed og altid tilfredse kunder. Hos Ase er det en bred vifte af lønmodtagere, der er repræsenteret. Nedenfor vil vi gøre vores bedste for at informere dig som lønmodtager om de mange fordele, du kan opnå ved at være en del af denne a-kasse.

Ase er i sandhed en a-kasse, der forstår at holde sig nytænkende og altid bringe det mest relevante til deres mange medlemmer. Med et simpelt login på deres hjemmeside er du sikret de mange fordele, og du kan altid følge med i, hvilke mulige tilkøb du kan gøre dig. På Ases hjemmeside er livet gjort meget nemmere for dig, og med et smart login-ikon i højre hjørne er det hele serveret for dig.

Kvinde til forretningsmøde

En a-kasse for alle

Som nævnt før er Ase i særdeleshed en a-kasse for alle. Dette gælder uanset, om du er selvstændig erhvervsdrivende eller lønmodtager. Som selvstændig erhvervsdrivende kan det ofte være svært at navigere rundt i de mange regler, der ellers gælder for lønmodtagere i for eksempel det offentlige system. Af denne grund har Ase specialiseret sig i at guide dig som selvstændig frem til de bedste løsninger.

Hvad tilbyder Ase til sine medlemmer?

Som andre a-kasser tilbyder Ase deres medlemmer dagpenge, hvis der skulle opstå komplikationer på arbejdet. Men udover det kan denne a-kasse altså tilbyde en hel masse andet. Herunder har vi listet et par af de mange fordele, Ase kan tilbyde deres medlemmer:

  • Mulige tilkøb
  • Kurser og arrangementer
  • Et professionelt team

Mulige tilkøb

Udover de fordele enhver a-kasse skal kunne tilbyde deres medlemmer, har Ase formået at have en masse ekstra tilkøb åbne for medlemmerne. Dette kunne for eksempel være et tilkøb som en pensionsordning eller en sundhedssikring. Ase tilbyder ved begge tilkøb bemærkelsesværdige lave priser og gode tilbud. Her kan det altså godt betale sig at tage et kig, idet de mange tilkøb ikke er noget, du eller vil finde hos andre a-kasser.

Kurser og arrangementer

Derudover tilbyder Ase også en masse kurser, der kan hjælpe dig i gang med at skrive bemærkelsesværdige CV’er og ansøgninger. Kurser der fremmer interaktionen mellem medlemmerne er også et vigtigt punkt på dagsordenen for denne a-kasse. Netværket er noget Ase går højt op i, og jo mere medlemmerne kommer ud og deltager i forskellige arrangementer og workshops, jo flere muligheder åbnes der automatisk op for dem.

Et professionelt team

Ase kan slutteligt prale af sit store team af flittige og erfarne jobkonsulenter, der alle er ivrige efter at hjælpe dig på vej. Du kan træffe dem i a-kassens åbningstider. Disse åbningstider vil fremgå på deres hjemmeside, og her er du aldrig mere end ét klik væk fra at lære mere.

Deres professionelle team har fået stor ros og anerkendelse af medlemmerne, og er du i tvivl om, hvilken a-kasse du skal melde dig ind i, så kan vi herfra kun anbefale dig at tage en snak med en af de mange villige jobkonsulenter. Her er du altid garanteret god service og loyalitet, også selvom du skulle vælge en anden a-kasse. Jobkonsulenterne i Ase er altid villige til at hjælpe dig med selv de mindste hverdagsproblemer.

100 % tryghed hos Ase

Hos Ase bliver trygheden hos medlemmerne sat i højsædet. På den internationale anmeldelses- og vurderingshjemmeside kaldet Trustpilot er det blevet gjort muligt for kunder verden over at give en anmeldelse af for eksempel en virksomhed. Når det kommer til Ase, er de anmeldelser, der tikker ind på Trustpilot af de danske kunder, altid positive og rosende.

Kunderne beretter på Trustpilot om et professionelt personale, der altid står klar til at hjælpe deres medlemmer videre i deres jobsøgning. Derudover kan du som medlem hos Ase altid forvente 100 % tryghed. Af de mange medlemmer, Ase kan tælle sammen i dag, er de fleste af dem medlemmer gennem flere årtier, som altid har haft gavn af den gode service, Ase har kunnet give.