3 år siden

Er der udsigt til billigere a-kasser i 2021?

Sponsoreret indhold

Det kommer næppe som den store overraskelse for dig, at vi snart træder ind i 2021. Et år, hvor du ikke kun kan få en masse nye oplevelser og minder, men hvor du også kan forbedre dit privatbudget. Er det din målsætning at reducere dine udgifter, så kan du bl.a. forsøge at spare penge på din a-kasse.

Men spørgsmålet er så bare, om det er realistisk, at der kommer billigere a-kasser i 2021? Vi ved det ikke med sikkerhed, men vi forsøger at komme med et kvalificeret bud i denne artikel. Nysgerrig? Så læs videre.

Der er store prisforskelle på de danske a-kasser

Først og fremmest er det værd at vide, at selvom de danske a-kasser tilbyder et næsten identisk produkt, så er deres priser ikke helt ens. Det ved du sandsynligvis allerede, men har du også sørget for at finde den billigste a-kasse? Ellers går du potentielt glip af store besparelser.

Ifølge vores oplysninger er der lige nu 72 kroners forskel på den billigste og dyreste a-kasse – vel at mærke 72 kroner om måneden. På årsbasis er det en prisforskel på hele 864 kroner. Grundet de markante prisforskelle vil vi gerne komme med en anbefaling; sammenlign a-kasser og spar penge hver eneste måned fremadrettet.

Jobsøgende mand

Nye a-kasser vil dukke op i 2021, men vil de også være billigere?

Der findes efterhånden mange danske a-kasser, der differentierer sig på forskellige måder. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er plads til nye aktører. Ligesom det har været tilfældet de seneste år, så forventer vi også, at nye a-kasser vil se dagens lys i 2021.

De nye aktører vil helt sikkert forsøge at gøre det bedre end de øvrige a-kasser på et eller flere punkter. De kan f.eks. konkurrere på prisen, servicen eller noget helt tredje.

Det er umuligt at sige, om du vil kunne finde en billigere a-kasse i 2021. Bliver det muligt, så skal du selvfølgelig slå til.

Hold dig opdateret via online sammenligningstjenester

Via bl.a. sammenlignakasser.dk og dinbesparelse.dk kan du sammenligne priser på danske a-kasser. Via selvsamme tjenester vil du kunne følge med i, hvilke nye virksomheder der træder ind på markedet. Med andre ord kan du holde dig opdateret på alt, hvad der rører sig, og du vil derfor have gode forudsætninger for at finde den rette arbejdsløshedskasse.

Hvordan forestiller du dig, at markedet for arbejdsløshedskasser vil udvikle sig i 2021? Giv gerne din mening til kende.