4 år siden

En dårlig holdning kan skade din karriere: Her er løsningen

Hvis du har en dårlig kropsholdning, hvor du falder sammen i ryggen, så vil din kropsholdning signalere, at du er doven og uoplagt til at passe dit arbejde. Det er jo så absolut ikke en fordel for dig, hvis du ellers er en dygtig og flittig medarbejder.

Udover de signaler, som en dårlig kropsholdning signalerer, så er det også skadeligt for din krop på sigt, da den slides forkert. Jo længere tid du går med en dårlig kropsholdning, desto længere tid vil det tage at rette skaderne op, hvis det vel at bemærke kan nås.

Du kan anvende holdningskorrigerende tøj

Hvis du ønsker at komme din dårlige kropsholdning til livs, så findes der noget super smart holdningskorrigerende tøj, som kan hjælpe dig til at huske på at holde en korrekt kropsholdning. Tøjet kan nemt bæres indenunder dit almindelige tøj, så det ikke er synligt for andre.
Holdningskorrigerende tøj fungerer på samme måde som for eksempel støttestrømper, støtte BH’er og lignende.
Tøjet kan give dig en god støtte og en pænere holdning. Hvis tøjet virker for dig, så brug det gerne dagligt, men husk at skifte tøjet ud, når det begynder at blive mørt.

Få en smart rygstøtte – og slip for en dårlig kropsholdning

Er det ikke nok med førnævnte, kan det være en god idé, hvis du anskaffer dig en rygstøtte.

En rygstøtte tvinger din krop til at opretholde en korrekt holdning. Den kan justeres flere steder, således at den kan indstilles præcis efter dit behov. Hvis det er svært i den første periode at ændre på din holdning, så start blidt ud og spænd over flere dage eller uger remmene ind, indtil din kropsholdning er helt, som den skal være.
Du kan finde den perfekte rygstøtte på rygstotte.dk.

Send andre signaler med en rank kropsholdning

Når du for alvor begynder at arbejde med din kropsholdning, så vil du også opdage, at du karrieremæssigt hurtigere kommer frem, hvis din ryg er rank.

En rank ryg sender stærke signaler om et menneske med overskud og masser af gåpåmod. Med en rank holdning vil du også selv føle, at du kan overskue meget mere.

Du indtager rummet og mødet med andre mennesker på en anden måde. Du vil opleve at hvile bedre i dig selv, hvilket smitter af på dit arbejde, dine præstationer og dine omgivelser.