5 år siden

Det kan din a-kasse bidrage med foruden dagpenge

Mange går fejlagtigt og tror, at deres a-kasse eksisterer af den ene årsag, at de udbetaler dagpenge i tilfælde af, at man skulle miste sit job. Men nej, det er forkert, og det er ærgerligt, at der ikke er flere, der er klar over, hvad en a-kasse også kan bidrage med. 

Er du en af dem, der ikke er klar over, hvad din a-kasse eller en anden a-kasse egentlig kan hjælpe med udover dagpenge? Så læs med her; vi har nemlig samlet nogle af de tilbud, som forskellige a-kasser har til deres medlemmer.

Få rabat med din a-kasse

Et fint sted at starte er de tilbud, som mange a-kasser tilbyder deres medlemmer. Det kan for eksempel være til forlystelsesparker, oplevelser, overnatningssteder, butikker og meget mere.

Ofte kan a-kasser forhandle nogle fantastiske aftaler hjem, fordi de har så mange medlemmer. Der er ingen grund til, at du ikke nyder godt af de rabatter, som din a-kasse har stablet på benene, så kom i gang med det samme. For eksempel giver Krifa adgang til op mod 50 % rabat hos over 1.000 partnere rundt omkring i Danmark og resten af verden.

Bliv vejledt af din a-kasse

A-kasser er naturligvis interesseret i at få dig i arbejde hurtigst muligt i tilfælde af, at du skulle miste dit job. Derfor vil du også typisk kunne nyde godt af fantastiske vejledningstilbud, når du er medlem af en a-kasse. 

Som regel vil du kunne modtage vejledning omkring brug af LinkedIn, få gode råd til at skabe og gøre brug af dit netværk, du kan komme på kursus i, hvordan du skriver en god ansøgning, du kan få hjælp til at slippe for stress, til at starte egen virksomhed, til at blive bedre til Microsoft Office og meget mere. 

Der er altså ofte rig mulighed for at forbedre sine evner inden for en lang række relevante emner, og dermed øger du chancen for at blive uundværlig for din arbejdsgiver.

Og meget mere

Nogle a-kasser sørger også for, at du kan komme på billige ferier, du kan deltage i arrangementer og meget mere. Men hvilken a-kasse skal du vælge? Sammenlign danske a-kasser og bliv klogere på, hvilken a-kasse der er den rette for dig. For det er naturligvis ikke kun diverse tilbud og kurser, der skal afgøre, hvilken a-kasse du melder dig ind i. Prisen har selvfølgelig også noget at sige.