4 år siden

De bedste redskaber til din jobsøgning

Når en virksomhed søger nye medarbejdere, modtager de ofte så mange henvendelser og ansøgninger, at den eller de ansvarlige for ansættelsen ikke har tid til at læse samtlige ansøgninger igennem. Derfor bliver det sjældent til mere end et hurtigt kig på dit CV, inden de går videre til næste jobansøgning i bunken.

Derfor er det utrolig vigtigt, at dit CV står ekstra skarpt. Hvis ikke du kan få det til at skille sig ud fra de øvrige 100 stykker papirer, der ligger i stakken, så er løbet kørt.

Heldigvis er der en række redskaber, der gør din jobsøgning en anelse lettere og forhåbentlig også mere succesfuld. Eksempelvis kan du med Proximo’s CV-skabelon hurtigt, nemt og gratis sætte et flot og professionelt CV op i Word. Dermed slipper du for at skulle kæmpe med tabeller, marginer, billeder og så videre, når du skal sammensætte et CV.

Men det er ikke kun en CV-skabelon, der kan lette arbejdet og samtidig øge dine chancer i forbindelse med jobsøgningen. Proximo tilbyder en række kurser i Microsoft Office-pakken, som kan gøre dig til en superbruger af blandt andet Word, Excel og PowerPoint. Og som du måske ved, så er disse blandt de mest brugte programmer hos virksomheder i hele Danmark og faktisk også i store dele af verden – det gør det altså til nogle ganske fornuftige kompetencer at have stående på CV’et.

Forbedr dine chancer med kurser i Microsoft Office

Hvad end du vælger Proximo som udbyder af Microsoft Office-kurser, eller du finder en anden virksomhed, der kan hjælpe dig, så kan du være sikker på, at det vil komme dig til gode, hvis du har kompetencer udover det sædvanlige inden for et eller flere af Microsoft Office-programmerne.

Er du en haj til Excel, eller laver du de fedeste præsentationer i PowerPoint, så er der med garanti virksomheder, der kan bruge dine evner. Det er bare med at sørge for at gøre opmærksom på disse.

Proximo er en af de udbydere, som tilbyder et bevis på gennemførte kurser. Derfor er det nemt for dig at bevise dine evner, når en fremtidig arbejdsgiver spørger ind til disse. Dermed kan du også, med god samvittighed, fremhæve dig selv som superbruger af eksempelvis Microsoft Excel på dit CV – det er uden tvivl noget, der får din ansøgning til at skille sig ud fra de hundredevis af øvrige ansøgninger i bunken.