5 år siden

Kan man leve af gaming?

Ja, det kan man.

På verdensplan er der mange tusinde, som har gjort netop gaming til deres levevej. Det lyder måske af mange, men tænker man på, hvor mange millioner der gamer på daglig basis, så er procentdelen af folk som lever af det meget lav. Ergo er det langt fra alle, som kan gøre en levevej ud af at spille for eksempel Counter Strike eller Battlefield. Man kan dog altid gøre et forsøg og håbe på det bedste.

I dette blogindlæg vil vi ikke bruge så meget krudt på at omtale professionelle gamere og nævne deres løn. Vi vil meget hellere fortælle dig, hvordan du kan gøre gaming til din levevej. Vi vil dog i samme ombæring gerne understrege, at man sagtens kan bruge meget tid på gaming uden at have ambitioner om at blive professionel. Gaming kan nemlig sagtens forblive en hobby og passion.

Den rette indstilling

At få succes som gamer kræver først og fremmest den rette indstilling. Tror du, at en karriere inden for e-sport er noget, som man kommer sovende til, så kan du allerede nu godt opgive dine drømme. Der skal nemlig en stor indsats til for at få succes inden for denne spændende verden. Erfaring viser, at man gennem ydmyghed, hårdt arbejde og dedikation kommer langt. Foruden den rette indstilling skal man gerne have talent og flair for det givne e-sport spil. Det har langt fra alle, hvorfor evnerne ikke altid rækker længere end en hobby.

Det rette udstyr

Den rette indstilling er altafgørende, jovist, men det gælder altså også om at have udstyret i orden. Første vigtige investering er en gamer computer, som der ikke bør være en finger at sætte på. I dit valg af gamer computer skal du bl.a. lægge vægt på faktorer som processor, grafikkort, bundkort, ram og meget mere. Find inspiration her, hvis du har brug for hjælp til at træffe det bedste valg.

Den rette livsstil

En rigtig gamer sørger ikke kun at for at have den rigtige indstilling og for at investere i det bedste udstyr. Vedkommende prioriterer også sin sunde livsstil meget højt. Det bør du også gøre, hvis en karriere inden for e-sport tiltaler dig. At leve sundt indebærer bl.a. følgende:

  • Sov mindst 8 timer i døgnet
  • Spis sundt og varieret
  • Undgå rygning (damp bør også være forbudt)
  • Hold dig fra alkohol
  • Træn din hjerne (kan bl.a. gøres gennem læsning)
  • Få masser af frisk luft
  • Vær aktiv i min. 30 min. om dagen

Læs mere om e-sport på anviste link.